Keuken in Pietra Bicci

In deze woning werd gekozen voor het prachtige marmer Pietra Bicci. Deze hoogwaardige marmersoort staat bekend om zijn elegantie die tijdloos is, en is een echte eyecatcher in deze ruimte. De lichte en heldere uitstraling van deze marmer brengt een gevoel van ruimtelijkheid. De natuurlijke tinten van Pietra Bicci creëren een harmonieuze samenhang met het buitenlicht dat door de ramen stroomt.

Share this project

Het veelzijdig en duurzaam karakter van deze natuursteen komt perfect tot zijn recht in deze mooie open ruimte. De architecte liet zich inspireren door het provence-gevoel om een zuiderse look te creëren buiten, en wilde de stijl ook binnenshuis voortzetten.

In deze keuken vormen de glaspartijen een prachtige harmonie met het natuurlijke licht, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat. Het eiland, met zijn majestueuze Pietra Bicci natuursteen als centraal element, is het kloppende hart van de ruimte. Het marmer weerspiegelt niet alleen tijdloze elegantie, maar knipoogt ook subtiel naar de natuurlijke schoonheid buiten de glaspartijen. Het resultaat is een stijlvolle en verfijnde ruimte waarin je graag vertoeft.

Share this project
Meewerkende partijen
  • Architect
    Stephanie Eeckhaut
  • Uitvoerder
    Patho Stone
Suppliers
Recente projecten
Uitgelicht door de redactie