Over Polycaro

Voor en door de steensector

We zijn ervan overtuigd dat er meer dan ooit nood is aan onafhankelijke en betrouwbare vakinformatie. Polycaro is er voor mensen die mee willen zijn met de sector en méér willen weten. Voor professionals die snel en juist geïnformeerd willen worden over hun beroep en de branche waarin zij actief zijn.

Onafhankelijke en betrouwbare vakinformatie

Polycaro werd in 2002 gelanceerd om de wereld van natuursteen en keramiek in België onder de aandacht te brengen. Vandaag is Polycaro de meest geraadpleegde onafhankelijke nieuwsbron voor de natuursteen-, composiet en keramische sector.

Al 20 jaar slaagt ons toegewijd journalistenteam erin om onze lezers (tegelzetters, steenbewerkers, handelaren en fabrikanten) te verbinden door hen op een transparante, objectieve en correcte manier te:

  • informeren met sectornieuws en relevante productinformatie;
  • helpen aan de hand van technische vakkennis;
  • verrassen met diepgravende interviews;
  • inspireren met fraaie projecten

Kwalitatieve informatie, zowel in print als online

Polycaro levert kwalitatieve content, zowel in print als online. Het Polycaro magazine verschijnt 4x per jaar in 2 talen (NL en FR) op een oplage van 6.000 exemplaren via gerichte distributie. Het online platform bereikt op vandaag maandelijks 25.000 unieke bezoekers met meer dan 7.500 nieuwsbrief abonnees.

Wil je ons ideeën sturen, adverteren of meer weten, contacteer ons via info@polycaro.be of bel +32 50 250 170