Huis in Valencia

De keuze van materialen voor het inrichten van een eengezinswoning is een cruciaal aspect om de duurzaamheid, functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht ervan te garanderen. Elk gekozen materiaal moet zorgvuldig worden bestudeerd om te voldoen aan de eisen van de ruimte en om de stijl en persoonlijkheid van de bewoners te weerspiegelen. Dit is de filosofie van ERRE Arquitectura, dat huizen bouwt met de behoeften en gewoonten van de mensen die erin wonen in gedachten. Kijk even mee binnen in deze woning in Valencia.

Share this project

De vloer van een eengezinswoning speelt een fundamentele rol in het algehele uiterlijk en de functionaliteit ervan. Het is essentieel om een materiaal te kiezen dat bestand is tegen dagelijkse slijtage en dat na verloop van tijd zijn aantrekkingskracht behoudt.

De verscheidenheid aan designs, kleuren en texturen van de keramische vloertegels betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende decoratiestijlen, van klassiek en traditioneel tot modern en avant-gardistisch. Het brede scala aan formaten biedt ook de mogelijkheid om unieke patronen te creëren, die een vleugje personalisatie toevoegen aan het huis.

In deze woning in Valencia werd het formaat 90×90 gekozen voor de vloer van deze lichte en ruime woning. De keuze voor deze steen in bijna het hele huis zorgt voor uniformiteit en een groter ruimtegevoel.

Qua wandbekleding springt het reliëf van de tegel eruit, dat past bij de rest van de materialen, maar het valt ook op door zijn persoonlijke touch en unieke patroon. Aan de andere kant creëert het combineren van modellen met een klein formaat in dezelfde ruimte lineaire omgevingen vol dynamiek, minder koud en vrolijker.

De harmonie van het huis wordt voortgezet in de gang, dat samen met de kast en de rest van de materialen een ruimte vol licht en minimalisme creëert.

Share this project
Meewerkende partijen
  • Architect
    ERRE Arquitectura
Suppliers
Recente projecten
Uitgelicht door de redactie