Wedi: veelzijdigheid troef…

Het product wedi is ooit geboren binnen het voormalige vakbekwame tegelzetbedrijf Wedi. Vakmanschap en denken in oplossingen is voor wedi als innovatief producent vandaag de dag nog steeds even belangrijk.

De uitspraak „uit de markt voor de markt“ is daarom een essentieel onderdeel van het DNA. Het familiebedrijf Wedi is inmiddels wereldwijd aanbieder van vakkennis met de daarbij behorende oplossingen. Het wedi team van meer dan 500 medewerkers is toegewijd, trots en helpt zijn klanten nog beter te worden.

De wediplaat is veelzijdig. Je kunt heel eenvoudig akoestisch ontkoppelen in 1 gang samen met onze Non Step en uiteraard is de wediplaat thermische ontkoppelend en daardoor een perfect isolatieproduct dat de koude uit de tegel haalt. Uiteraard creëer je ook een 100% waterdichte bak met het eenvoudige wedi systeem. Het product wedi staat voor 40 jaar kennis, ervaring en perfectie.

De wediplaat met een kern van een harde xps is 100% waterdicht en daardoor ook uitstekend geschikt voor vloeroplossingen of vrijdragende wanden. Door de krachtige wapening aan beide zijden is een wediplaat altijd vlak en draagkrachtig met een extra verstevigende laag achter de wandtegel of onder de vloertegel. Een tegel kan je direct op de plaat aanbrengen zonder hechtlaag. Het enorm lichte gewicht en eenvoudige bewerking zorgt ervoor dat je lekker en eenvoudig werkt zonder groot tilgewicht.

De wediplaat is ook verkrijgbaar als Preline uitvoering. Het antwoord op vragen van veel verhuurders, bouwers en bewoners. Hierbij wordt de laag-temperatuur-leiding in de isolatie van de plaat verwerkt. Daardoor raakt men de warmte niet kwijt in de koude ondergrond of omliggende mortel bijvoorbeeld. De warmwaterleiding geeft dus zijn warmte direct door aan de tegel. In combinatie met de wedi Nonstep contactgeluidsisolatie is de vloer direct ook akoestisch ontkoppeld met een verbetering van ca 16dB.

Meer info via www.wedi.be