Vraag nu jouw box met gratis Orac Decor® plinten aan

Orac Decor® plinten: voor elke vloerder en tegelzetter die op zoek is naar een waterbestendige, stootvaste en gemakkelijk te installeren plint om je interieur dé finishing touch te geven.

Plinten zijn een stijlelement dat ontsierende kabels discreet wegbergt. Een overzetplint om oude plinten slim te camoufleren. Of een flexibele plint om gebogen wanden aan te kleden. Met 50 jaar ervaring in binnenhuisafwerking weet het Belgische Orac Decor® als geen ander wat de juiste plint voor jouw interieur kan betekenen.

Wat zit er in de enveloppe bij Polycaro 75?

In de enveloppe die bij Polycaro magazine editie 75 meegestuurd wordt, kan je 2 van de 35 Orac Decor® plinten ontdekken. De staaltjes zijn vervaardigd uit gepatenteerd Duropolymer® – een geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreenmix van hoge densiteit. Het zal je meteen opvallen dat de plinten schok-en waterbestendig zijn, én uiterst licht.

Je kan de plinten mee schilderen met de muur of accentueren door ze in een andere kleur te zetten. In ieder geval: onmisbaar in elke ruimte. Of het nu gaat over een badkamer, slaapkamer, hotellobby of kantoor.

Aan de slag met Orac Decor® plinten? Vraag jouw gratis Box aan!

Orac Decor® plinten in een volgend project gebruiken? Vraag voor 30/10/2021 jouw gratis Skirting Sample Box aan via benelux@oracdecor.com of vul het formulier hieronder in.

Ben je nieuwsgierig naar de rest van het gamma?
De mensen bij Orac Decor® helpen je graag verder!

ORAC Benelux
+32 59 80 32 52
benelux@oracdecor.com
www.oracdecor.com