Upgrading Natural Stone: nieuw afterwork event van febenat

Op donderdag 22 maart 2018 organiseert Febenat van 18u00 tot 22u00 een afterwork event onder de naam ‘Upgrading Natural Stone’. Het evenement richt zich naar architecten en interieurarchitecten en heeft als doel natuursteen te promoten in zijn rijkelijke vorm.

febebat logoFebenat is de Benelux Federatie van Natuursteengroothandelaars en verenigt de belangrijkste spelers op de markt. Zij zijn uw absolute waarborg voor kwaliteit in natuursteen, waar U de rest van uw leven plezier aan zult beleven.

Twee gastsprekers om U tegen te zeggen

De gezellige, losse avond wordt opgeluisterd met twee gastsprekers om “u” tegen te zeggen: Hilde Francq en Luc Binst. Voor wie ze (nog) niet kent, we stellen ze even kort aan u voor.

Hilde Francq

hilde francq colorsHilde is trend- en colorwatcher. Ze boeit van de eerste tot de laatste minuut. Dat mocht de hoofdredacteur van Polycaro zelf ondervinden tijdens het interview over interieur- en kleurtrends voor 2018-2019.

Met haar bedrijf Francq Colors geeft ze klanten creatief maar ook concreet advies over trends en kleuren. Hilde is lid van de Color Marketing Group, een internationale organisatie van kleurspecialisten. Als geen ander beseft ze dat kleuren en trends essentieel zijn in de marketing van een product. Hilde helpt internationale klanten uit diverse sectoren om de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen voor hun producten te kiezen.

Luc Binst

luc binstDe tweede gastspreker, Luc Binst, is gekend als gerenommeerd architect die het werken met natuursteen hoog in het vaandel draagt. Hij is heel goed vertrouwd met bouwen in de hoogte en woontorens kennen voor hem weinig geheimen. Het bureau CrepainBinst sleepte eind november nog een award in de wacht met hun project “Wood” te Leuven.

 

Praktische informatie

U bent van harte welkom op donderdag 22 maart vanaf 18u in UPsite Brussel. U wordt verwelkomd in de lobby waar u onze leden en hun aanbod in natuursteen leert kennen. Daarna volgen de lezingen en achteraf kan iedereen nog genieten van een drankje en een hapje.

Deelname kost €50. Inschrijven kan via e-mail op: isabel@febenat.be