Tweede editie Stone & Tile op 19 en 20 januari 2017

Na een meer dan geslaagde vuurdoop van het nieuwe concept in 2015 kan het aftellen naar de tweede editie van Stone & Tile eindelijk beginnen. Noteer alvast in uw agenda: donderdag 19 en vrijdag 20 januari in Flanders Expo Gent.

Twee jaar geleden pakte organisator Expocom succesvol uit met een eerste nieuwe versie van het ‘Stone & Tile’ B2B event in Flanders Expo Gent. Meer dan 1.500 professionelen vonden toen op 2 dagen de tijd om zich hiervoor vrij te maken. Niet evident, maar wel dé reden om hier een vervolg aan te geven, omdat zij een duidelijk signaal gaven met hun sector begaan te zijn.

Uniek B2B-concept

Bedrijven die hun BeNeLux klanten en prospecten belangrijk vinden, kunnen die op 18 & 19 januari 2017 persoonlijk ontvangen en te woord staan op hun kant-en-klare stand. Het énige 2-jaarlijkse vakevenement in natuursteen, keramiek & kwartscomposiet houdt vast aan het unieke B2B-concept en voegt er nieuwe elementen aan toe. Kortom, Stone & Tile 2017 wordt opnieuw hét netwerkplatform voor iedere professional die met de sector begaan is!