Tuytelaers anticipeert op toekomst met distributie van Lapitec en ITOPKer

Eind 2015 startte Tuytelaers met de distributie van Lapitec-platen. Om in de toekomst nog beter te kunnen inspelen op de actuele trends in de keuken, badkamer- en interieurwereld neemt de natuursteenfirma uit Ravels met ITOPKer een tweede topmerk van dunne, keramische platen in het gamma op.

Lapitec

Lapitec is een plaat in volkern porselein, ontwikkeld in Italië en geproduceerd met behulp van de spitstechnologie van machinebouwer Breton. Lapitec combineert de sterkte van keramiek met de elegantie van kwartscomposiet en de natuurlijke uitstraling van natuursteen.

De platen, in formaat 3400 x 1500 mm en momenteel beschikbaar in diktes van 12, 20 en 30 mm, zijn met hun totale oppervlakte van 5,1 m² één van de grootste ter wereld.

Steeds meer buitentoepassingen

Het is een veelzijdig materiaal met een brede waaier aan mogelijkheden in maatwerk. Door de 15 kleuren en maar liefst 8 verschillende afwerkingen focust Lapitec zich tegenwoordig ook meer en meer op buitentoepassingen zoals vloer- en gevelbekleding, trappen, terrassen en zwembaden.

iTOPKer

Teneinde te kunnen inspelen op de actuele trends heeft Tuytelaers besloten om, naast Lapitec, te investeren in een tweede gamma van keramische platen, speciaal ontwikkeld vanwege de stijgende vraag vanuit de keuken, badkamer- en interieurwereld. In Inalco werd een nieuwe sterke partner gevonden. Tuytelaers zal de verdeling in de Benelux van het gamma iTOPKer, keramische platen van 12mm dik in formaat 1500 x 3200 mm, voor haar rekening nemen.

Inalco

Uitmuntende eigenschappen

De uitmuntende technische eigenschappen van iTOPKer maken van uw keukenblad of andere toepassing een zeer resistent geheel dat, dankzij de UV-bestendigheid, zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Naast tijdloze kleuren en gesofisticeerde oppervlaktes kan u rekenen op een keihard materiaal dat een zeer hoge impactresistentie heeft en bovendien hitte- en vorstbestendig, niet-poreus dus super hygiënisch, vlekbestendig en zeer makkelijk in onderhoud is.

Overtuig uzelf en vraag een stalenpakket aan!