Thibaut zet deuren open in Vire

De Franse producent van steenbewerkingsmachines Thibaut zette op 22, 23 en 24 maart de deuren wijd open voor hun klanten en partners. Met activiteiten verspreid over de vijf continenten en 70% die bestemd is voor export, vonden een 300-tal bezoekers uit Frankrijk en de rest van Europa de weg naar Vire.

Dankzij workshops en demonstraties over nieuwe materialen, debatten tussen bezoekers en deelnemende partners over de toekomst van de steenbewerker, en tal van randanimatie waaronder een goochelaar en de verloting van een reis naar Parijs, vond elk type bezoeker er zowel informatie als animatie.

In de kijker stond de TC600 zaagmachine met demonstraties op graniet, keramiek en andere ultracompacte oppervlakken. Nieuw is het snijden met ACS (Angle Cutting System), een recent ontwikkelde technologie.

Ook de T818 TOPS bestaande uit twee laadtafels en het ‘Octopod’ grijpsysteem liet zich van haar beste kant zien, gevolgd door een demo met de nieuwe satelliet polijstkop op de multifunctionele T108S machine.

Meer info op www.thibaut.fr