Tegelbedrijf Steylaerts verlengt sponsorcontract met veldritteam

In het afgelopen veldritseizoen kreeg het nieuwe team Steylaerts-Verona van debuterend ploegleider Bart Wellens heel wat media-aandacht. Hoofdsponsor Steylaerts besliste dan ook om het contract met twee seizoenen te verlengen.  De specialist in tegels en badkamerrenovaties met showrooms in Berlaar en Temse blijft zo minstens tot en met seizoen 2018-2019 actief in het veldrijden.

Mediabelangstelling

CEO Patrick Steylaerts: ”Onze renners Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties.  En ook ploegleider Bart Wellens was natuurlijk niet uit de pers weg te branden.  We hebben dan ook niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst.”

Patrick Steylaerts en Bart Wellens

Het bescheiden team deed het in zijn debuutseizoen  niet slecht met tal van podiumplaatsen en zelfs heel wat overwinningen.  Als kers op de taart werden Maud, Gianni en Marcel elk voor hun land geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Luxemburg. Voor komend seizoen mikt het team opnieuw op enkele leuke prestaties met hopelijk de nodige podiumplaatsen. Ploegleider Bart Wellens: “De renners en ikzelf hebben er alvast veel zin in en zijn erg blij dat wij met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben.”

Extra boost

“Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in gans Vlaanderen,” aldus nog Patrick Steylaerts, “We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met Bart en zijn renners. Het was echt een bijzonder aangename kennismaking met de cyclocross.”

“En als wij de verkoop van badkamerrenovaties van Steylaerts een extra boost zouden kunnen geven met onze sportieve prestaties zou dit natuurlijk helemaal mooi zijn”, besluit Wellens.