Superlarge viert 2-jarig bestaan met exclusief boek in grootformaat

Superlarge, gekend om zijn unieke showroom en expertisecentrum voor keramische XXL-tegels in Zellik, komt ter ere van haar tweede verjaardag met een prestigieus project op de proppen.

Teneinde professionelen zoals architecten, aannemers en tegelplaatsers te inspireren over de mogelijkheden van deze revolutionaire imitaties van marmer, blauwe steen, cortenstaal, hout of beton, werkte Superlarge aan de creatie van een exclusief boek. Het boek met -hoe kan het ook anders- een superlarge formaat van 30×30 cm, beschrijft door middel van prachtig beeldmateriaal een 10-tal projectrealisaties waarin deze grootformaat keramische platen werden geïntegreerd.

Superlarge keramische tegels openen dankzij hun fenomenale afmetingen van 100×300 cm of 160×320 cm en diktes variërend tussen 3,5 en 6 mm immers een grote poort naar nieuwe vormen en sfeercreaties. Zo zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen op vloeren en wanden, of als meubel- en gevelbekleding. Wat dacht u van een zwembad bekleed in cortenstaal dat niet roest? Of als afwerking van geventileerde of niet geventileerde gevels? Op vloeren creëren grootformaattegels dan weer een weids effect dat, eens doorgetrokken in wanden of meubilair, een harmonieuze eenheid schept in de ruimte op vlak van design en architectuur.

Doordat dergelijke projecten nooit eerder in beeld werden gebracht aan de hand van echte foto’s in plaats van renders, wordt dit boek een inspirerende must have voor iedere bouwprofessional. Het bundelt zowel particuliere als publieke projecten en wordt afgesloten door een uniek interview met de CEO’s van Italië’s drie grootste spelers: Florim, Ariostea en Cotto d’Este.

De lancering van ‘XXXXXL – Superlarge’ is voorzien in het voorjaar van 2018 en zal verkocht worden aan 49 euro. Of wie weet kreeg u er wel al eentje te pakken tijdens het Cedit event van Superlarge op 22 maart?

Hierbij alvast een sneak preview van de kaft en een aantal ontwerptekeningen uit de ontwerpfase.