Stone Consulting haalt Fabrice Rogiers aan boord als partner en COO

Fabrice Rogiers (48) versterkt vanaf 2 maart als partner en COO het team van Stone Consulting uit Oostkamp, producent en groothandel in natuursteen. Met deze stap keert Fabrice Rogiers terug naar zijn grootste liefde, de tegelsector. Onder het motto ‘klanten zijn partners’ zal hij de relaties met de bestaande en nieuwe klanten verder uitbouwen en versterken.

Passie voor de sector

West-Vlaming Fabrice Rogiers heeft een bachelordiploma marketing en volgde diverse aanvullende management- en salesopleidingen:

Fabrice Rogiers Stone Consulting“Ik ben ondernemer in hart en nieren. Via mijn eigen groothandel in tegelgereedschappen kwam ik in contact met de grotere tegelzaken en bouwmarkten. De passie voor de sector groeide, net als mijn kennis over zowel natuursteen als keramiek. Vervolgens was ik als sales manager actief voor diverse merken van keramische tegels. Dit zowel bij tegelzaken, op de bouw- en projectmarkt. Na een vijftal jaar als general sales director bij twee multinationals, kwam ik tot het besluit dat ik me nog steeds het best voel bij een kmo. Bovendien liet de liefde voor het tegelgebeuren mij niet los. De interesse is er altijd geweest en ik blijf de grote beurzen opvolgen. De functie bij Stone Consulting sprak me dan ook meteen aan. Ik ken CEO Julien Vanhollebeke al geruime tijd en geloof in het bedrijf en team.”

Langetermijnrelatie met de klanten

Fabrice Rogiers gaat in maart aan de slag als partner en COO bij Stone Consulting: “Ik heb een no nonsense mentaliteit en zet mijn ervaring en gedrevenheid graag in om Stone Consulting verder uit te bouwen, met oog voor de toekomst. Mijn doel is om groei te creëren bij bestaande en nieuwe klanten. Innovatie, partnerships en toewijding zijn sleutelfactoren. Ik hecht veel belang aan een breed netwerk en zie klanten als partners. Een langetermijnvisie staat hierbij centraal.”

Meer info?

Julien Vanhollebeke:  +32 50 30 14 10

Fabrice Rogiers: +32 479 530 969 of +32 50 30 14 10

fabrice.rogiers@stoneconsulting.eu

www.stoneconsulting.eu