Spaanse Colorker Group zet nieuw tegelmerk in de markt

ZYX is het nieuwe merk van de Spaanse tegelfabrikant Colorker. Een driedimensionale collectie in hoogwaardig keramisch materiaal, met tegels die hun stempel drukken op wooninterieurs en niemand onberoerd zullen laten.

Inspireren

Evoke, de allereerste serie van het nieuwe merk ZYX,was te bewonderen in een afgesloten kamer op de Colorker-stand tijdens de Cersaie-beurs in Bologna. De bevoorrechte bezoekers  die de bewaakte kamer in mochten, konden eerste glimp opvangen en toonden zich allemaal enthousiast. Vooral de driedimensionale tegels vielen bij iedereen in de smaak. ZYX heeft de ambitie om een inspiratiebron te zijn voor architecten en interieurvormgevers overal ter wereld door verschillende esthetische en bouwoplossingen aan te reiken, alsook unieke en innovatieve ideeën op vlak van interieur.

Colorker3

Evoke

Dankzij de verschillende kleuren (wit & zwart) en afwerkingen (matte of glanzende uitvoering) alsook de geslaagde imitaties van cement, hout, goud, zilver en koper) krijgt elk project een uniek karakter. Kortom, het is een veelzijdige collectie die speciaal is ontworpen om de grenzen van creativiteit te verleggen dankzij meerdere combinatiemogelijkheden. Vandaar ook de baseline van het nieuwe merk: ‘Dream up your space’.

De serie Evoke staat voor tegels in driehoekige en (kleine) ruit-vorm, gemaakt van witte kleipasta. Twee originele vormen (met drie reliëfvarianten) die zich kenmerken door hun driedimensionaliteit en grootte en waarmee ZYX heel bewust de platgetreden paden verlaat. Industriële productie ten dienste van design!

Colorker