Secret Stone: tijdloze schoonheid van Cotto d’Este

Een mysterie van het Midden Oosten, vol elegantie en harmonie, geschreven in de geheime taal van de steen en bewaard in het zand van de woestijn. In die bewoording omschrijft de Italiaanse tegelfabrikant Cotto d’Este zijn collectie ‘Secret Stone’.

Natuursteen van Jeruzalem

Secret Stone is een buitengewoon product, het resultaat van een gepassioneerd onderzoek naar de beroemde natuursteen van Jeruzalem en de kundigheid van Cotto d’Este om daaruit de schoonheid te vergaren en kwaliteit te verbeteren.

secretstone1

Ongezien realisme

De mooiste en meest zeldzame kleurvariëteiten alsook de meest duidelijke gelaagdheid gereproduceerd in hoge definitie, de meest vooruitstrevende productietechnologie, en verfijnde oppervlakteafwerkingen maken van Secret Stone een collectie van extra dikke (14mm) keramische tegels met een ongezien realistische imitatie van natuursteen. Kortom, een ideaal materiaal voor professionelen die op zoek zijn naar exclusieve en prestigieuze oplossingen voor hun architecturale ontwerpen.

In 4 kleuren en 4 formaten

De serie ‘Secret Stone’ is verkrijgbaar in vier kleuren (Mystery White, Precoius Beige, Shadow Grey en Rare Dark) en evenveel formaten (60x60cm, 90x90cm, 60x120cm en 30x60cm), steeds in 14mm dik.

secretstone2