ROSCO opent in Ruiselede tweede filiaal op amper 1 jaar tijd

Toen ROSCO vorig jaar zijn Westerloose filiaal opende, kondigde het aan dat dit maar pas de eerste in een reeks zou worden. En zo gezegd, zo gedaan: amper een jaar later vieren ze de komst van een tweede bijhuis, dit maal in Ruiselede.

Het principe achter het concept blijft hetzelfde: de producten worden fysiek dichter bij de klant gebracht. “De afstand tussen Mechelen en het westen van het land is heel groot.” aldus Ellen Rosiers, gedelegeerd bestuurder bij ROSCO. “Klanten verliezen veel te veel tijd om tot bij ons te geraken. Daarom brengen wij met ons vestiging in Ruiselede de producten effectief dichterbij”.

Het recept: kwaliteit én expertise

Net als in Westerlo, wordt ook in dit filiaal het complete ROSCO-gamma aangeboden. “En ook nu rekenen we voor de technische ondersteuning op een absolute vakman”, vult Danny Brabants, algemeen directeur, vlotjes aan. “Met Jente Galle halen we een jonge maar ervaren kracht in huis, die ondanks zijn leeftijd al 10 jaar ervaring heeft als tegelzetter. Zo maken we het concept van onze shop compleet: kwalitatieve producten aan de juiste prijs, ondersteund met de juiste expertise.”

Vanaf heden kan je dus afhalen in zowel Mechelen, Westerlo als Ruiselede. “We bieden de klant alles wat mee ingewerkt wordt met tegels (vloer en wand) en andere vloerbekledingen”, aldus Rudy Van Meldert, technisch directeur.

rosco ruiselede

Het aanbod: een compleet gamma

“Dat wil zeggen: tegellijm, profielen, waterdichting, deksels, tegeldragers, klokputten, gereedschap… noem maar op. We zijn daar echt heel erg compleet in. Daarnaast hebben we onze ROSCO- producten, zoals de kaders, de inkommatten en de eigen hoge kwaliteit- deksels (getest door het W.T.C.B.) en douchegoten. En natuurlijk onze unieke ROSCO- bouwplaat, voor ons gemaakt met onze specificaties. Iedere vakman kan bij ons terecht voor een compleet pakket aan hoogwaardige producten.”

Kortom, ROSCO spreidt duidelijk zijn tentakels verder over het land. Benieuwd waar en wanneer de volgende ROSCO-shop opent…