Rosco huldigt nieuw verkooppunt in Westerlo feestelijk in

Onlangs werd in hartje Kempen het tweede verkooppunt van Rosco feestelijk geopend. Onder de velen aanwezigen ook Peter Goegebeur, nationaal voorzitter van de Belgische tegelzettersfederatie Fecamo.

Uitstekende ligging

Het nieuwe verkooppunt van Rosco is gelegen in de KMO-zone van Westerlo, bij Geel (Moestoemaatheide 16B). De Kempen is één van de regio’s is, die economisch veel mogelijkheden biedt. Ondanks de nabijheid van de E313, is de verbinding met Mechelen niet zo eenvoudig: als je de snelweg neemt via Antwerpen zit je negen van de tien keren vast.

Het Rosco-filiaal in Westerlo is alleszins al de eerste in een reeks die past in de verdere positionering en uitbreiding van het bedrijf.

Over Rosco

Rosco is al meer dan 40 jaar zowel fabrikant als leverancier van creatieve maatoplossingen. Onder het motto “One Partner, Many Finishing Solutions” biedt de firma een totaalpakket aan voor de afwerking van woningen en utiliteitsbouw. Vele van deze artikelen “Made in Flanders“ zoals de kaders, de inkommatten en kwaliteitdeksels/vloerluiken worden door Rosco zelf gefabriceerd in een eigen productieafdeling met de modernste machines en de beste mensen. En natuurlijk de unieke Rosco-bouwplaat, die volgens de hoge eisen van de firma wordt gefabriceerd.

Op de foto van links naar rechts: Danny Brabants – Peter Goegebeur – Stefan Rosiers – Ruben Rosiers – Ellen Rosiers – Karin Potums en Geert Spruyt ( filiaalhouder in Westerlo )