Recordaantal bezoekers op Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo

De vakbeurs Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo kreeg op dinsdag 29 november meer dan 4.300 professionelen over de vloer. “Dit recordaantal bezoekers toont dat onze praktijk- en ervaringsgerichte aanpak loont. Op een beurs moet de vakman producten en technieken zelf kunnen testen en beleven”, zegt organisator Roger Bruyns.

Nieuw record

Dag van de Afwerking gaat op haar elan verder. Vorig jaar brak de vakbeurs alle records op vlak van standhouders, bezoekers en beursoppervlakte. “Dit jaar overtreffen we nogmaals de cijfers van de vorige editie. De beursoppervlakte werd uitgebreid tot 9.000 m², er waren 140 standhouders en maar liefst 4.335 professionals vonden dinsdag hun weg naar onze beurs”, preciseert Roger Bruyns, voorzitter van de Beroepsvereniging voor Afwerkingsbedrijven (BEWAP).

Demonstratietent

Dit jaar ging de organisatie nog een stap verder in de evolutie van vakbeurs naar een échte belevingsbeurs. Dat ontdekten de bezoekers in de gloednieuwe demonstratietent waar 19 standhouders doorlopend hun producten en technieken demonstreerden. Van de nieuwste parketlijm tot de laatste spuitmachines voor verf en gipspleister: de vakmannen gaven hun ogen flink de kost. “Net daarom organiseren we Dag van de Afwerking. Onze vakmannen keren met innovatieve ideeën terug naar huis”, meent Bruyns.

Dag van de Afwerking 2016 (1)

Save the date

De volgende editie van Dag van de Afwerking zal plaatsvinden op dinsdag 28 november 2017. Brussels Kart Expo zal ook dit keer opnieuw onderdak bieden aan de leidinggevende vakbeurs voor de afwerkingssector. Die wordt georganiseerd door de Confederatie Bouw Afwerking en BEWAP, de Beroepsvereniging voor Afwerkingsbedrijven.

Dag van de Afwerking