Q ceram vernieuwt zijn distributiekanalen

Q ceram is sinds de start uitgegroeid tot een echt succesverhaal in België en omliggende landen. Een merk van keramische kwaliteitstegels dat vandaag bijna iedere tegelhandelaar en werfverantwoordelijke kent. Stabiele kwaliteit voor een correcte prijs, een commercieel pakket en een goed doordachte langetermijnvisie, dat is in een notendop waar Q ceram voor staat.

Op het moment dat Q ceram in 2010 het levenslicht zag, was onmogelijk te voorspellen dat nieuwe merk dit in nauwelijks een paar jaar tijd zo’n gigantisch succes zou worden. Het idee leek nochtans eenvoudig: 60×60 cm tegels voor vloertoepassingen, 30×60 cm voor wand en vloer, aangevuld met bijpassende mozaïekjes en plinten.

Succesrecept

Voor de uitwerking ervan werd echter niet over één nacht ijs gegaan. Een succesrecept dat volgende ingrediënten bevat: een eigentijds commercieel assortiment met onmiddellijke beschikbaarheid, vlotte service, uitstekende kwaliteit, continuïteit en -last but not least- een scherpe prijs. Q ceram realiseerde dit allemaal dankzij de uitstekende contacten en doorgedreven samenwerking met een aantal sterke fabrikanten.

Nieuwe verdelers

Series als Emotion, Energy & Metal zijn zeer herkenbaar bij de dagelijkse verkoop in de toonzalen. Door de jaren heen bracht Q ceram nieuwe series als Index, Eternity, Bora en Modern op de markt, met de intussen gekende successen. Vandaag komt Q ceram met een nieuwe collectie: Beton, verkrijgbaar in 3 eigentijdse kleuren.

Kortom, Q ceram staat op alle vlakken sterker dan ooit tevoren. Zo is de kwaliteit van de tegels nog verbeterd dankzij technische vernieuwingen en digitale printtechnologie in de fabrieken. In een snel evoluerende markt blijft vernieuwing noodzakelijk. Q ceram wil breder op de markt inwerken en zal in de toekomst, trouw aan zijn politiek van lange termijn samenwerking met de groothandel, een aantal vernieuwingen aanbrengen in de distributie van dit succesmerk.

Q Ceream Eternity Grey

Misschien bent u al verdeler van Q ceram? Of heeft u concrete interesse en zoekt u bijkomende informatie? In dat geval kan u steeds terecht bij de producent: Impex Build EDS in Zottegem. Het team van Q ceram staat klaar om dit samen met u te bespreken.

Impex Build EDS

Impex Build EDS ontwikkelde het merk Q ceram als concept in samenwerking met zijn klanten en zorgt voor de productontwikkeling, productieplanning, alsook de service en marketing.

De productie loopt op regelmatige tijdstippen om de 2 tot maximum 4 maanden, naargelang de omloopsnelheid. Voorraad is altijd beschikbaar in de fabriek, in het centraal magazijn in Zottegem en bij de groothandel.

Q logo Impex Build EDS is een jong en dynamisch bedrijf dat in de tegelmarkt zijn plaats heeft veroverd met verfrissende ideeën, kwalitatieve tegels, een doordachte distributiepolitiek, en een nimmer aflatende werklust.

Bent u ook overtuigd van dit succesverhaal? Ga zeker eens een kijkje nemen op de website.

Bijkomende vragen kan u steeds stellen via email of telefonisch.