Natuursteenbedrijf Potier stone kiest voor nieuwe huisstijl

Potier stone heeft sinds kort een ander logo met bijpassende slogan: ‘creating milestones in life’. De nieuwe huisstijl is een volgende stap in het krachtige groeiproces dat het natuursteenbedrijf uit Maldegem de laatste jaren kent.

PotierStoneFijne afwerking

Het nieuwe logo van Potier Stone is driedimensioneel en ligt in lijn met de vormgeving van hun meest recente interieurprojecten. De strakke belijning staat voor hun zeer fijne afwerking. De gelaagdheid symboliseert dan weer de vakkundigheid en de expertise van het bedrijf.

Potier Stone beheerst als geen ander de verschillende soorten bewerkingen en afwerkingen van de meest wonderbaarlijke stenen.

Tijdloze pareltjes

Centraal in het logo staat de P van Potier Stone. Een belangrijke teken gezien het indrukwekkende familieverhaal en de 4 generaties ervaring die achter het bedrijf schuil gaan. Een gouden kleurlaagje zorgt tot slot voor de natuurlijke en waardevolle uitstraling. Dit past perfect bij de projecten van Potier stone die één voor één tijdloze pareltjes zijn.

Droominterieurs

Het logo wordt gecombineerd met een allesomvattende slogan. ‘Creating milestones in life’ zegt wat het bedrijf wil verwezenlijken. “Wij maken de meest indrukwekkende creaties met steen en voegen een extra dimensie toe aan elk interieur. Bovendien gaan we altijd voor die ‘extra mile’ om onze klanten een leven lang te laten genieten van hun droominterieur”, klinkt het.

PotierStone3

Marmeren bar

Communicatiebureau King George ontwikkelde de nieuwe huisstijl voor Potier Stone. Het nieuwe logo werd op vrijdag 30 september feestelijk onthuld in het King George Café in Sint-Niklaas, waarvoor Potier Stone de indrukwekkende marmeren bar met sfeervolle led-verlichting realiseerde.