Polycaro schenkt i.s.m. codex €500 aan kersvers tegelzetter!

De nieuwe rubriek ‘Vers Bloed’ die Polycaro lanceerde in augustus is meteen een schot in de roos. In samenwerking met de firma codex beloonden we een starter in onze sector met een aankoopbon ter waarde van € 500! De winnaar van deze allereerste actie is Hans Zajac, sinds kort zaakvoerder van ‘HaZet vloeren en tegelen’.

De vriendelijke man kwam deze week zijn waardebon ophalen in onze kantoren en wordt binnenkort gecontacteerd door een vertegenwoordiger van codex, het merk voor de tegelzetter van Uzin Utz België.

“Voor mij zijn de producten van codex totaal nieuw. Ik ben dus zeer benieuwd naar wat ze te bieden hebben”, aldus Hans Zajac.

“Bovendien wil ik nog eens onderstrepen dat ik ontzettend blij ben met de sprong die ik waagde om begin dit jaar zelfstandig vloerder/tegelzetter te worden. Na jaren actief te zijn in de tuin- en groensector gaat er sinds een paar maanden een compleet nieuwe wereld open voor mij. Ik voel enorm veel waardering van de mensen bij wie ik de projecten mag uitvoeren. Dit geeft me veel voldoening. Bovendien ben ik aangenaam verrast van de professionele werking van deze boeiende sector. Bedankt nogmaals dat ik deze bon in ontvangst mag nemen!”

codexMet hoogkwalitatieve productsystemen staat het merk codex voor de professionele plaatsing van tegels en natuursteen. codex biedt een hoge kwaliteit-standaard dat weerspiegeld wordt in innovatieve productsystemen.

 

 

Are you next?

Wil je weten wie we in editie 72 als startende tegelzetter in de kijker zetten? Heb je interesse om deze M/V een hart onder de riem te steken door in samenwerking met Polycaro een waardebon te schenken?

Contacteer de redactie van Polycaro via info@polycaro.be of bel +32 50 250 170.