PCI presenteert assortiment voegen op Stone & Tile

Het merk PCI staat al meer dan 70 jaar voor innovatie, betrouwbaarheid en uitgebreide technische service in combinatie met hoogwaardige en daarmee duurzame producten. Het gamma omvat voornamelijk tegellijmsystemen, van primer, egalisatiemortel, hardschuimplaat, waterdichtingslaag en afdichtingsmanchetten tot tegellijm, voegmortel en siliconenkit.

De kwaliteit van de producten blijkt ook uit de eenvoudige en doelmatige verwerking. Toepassingsmogelijkheden onder vele weersomstandigheden, snelle uitharding om wachttijden te verkorten en dus een snelle werkvoortgang zorgen voor een efficiënt resultaat.

Tijdens Stone & Tile vertellen we u graag meer over PCI en presenteren wij ons hoogwaardige voegenassortiment.

Voegen – een kwestie van smaak

De voegkleur beïnvloedt de uitstraling van het tegelwerk en van de ruimte. Maak gebruik van de vele kleurmogelijkheden van PCI Durapox® Premium Multicolor. En vind bij elke tegel een passende voegkleur. Dan vormen de tegel en de voeg samen één geheel, in een ruimte die voldoet aan al uw wensen. De grote keuze aan kleuren opent nieuwe creatieve mogelijkheden.

PCI Durapox® Premium Multicolor is beschikbaar in elke gewenste kleur. Creativiteit kent geen grenzen meer. Het epoxyvoegmiddel verenigt uitstekende technische eigenschappen met een onbeperkt kleurengamma om naar eigen wens kleurcombinaties te kiezen. Stem de voegkleur af op de kleur van de tegel of vind juist een contrasterende kleur. Rond het geheel af met siliconenkit PCI Silcofug® Multicolor in bijpassende kleuren.

Met de kleurenscanner PCI Colorcatch Nano of de PCI voegwaaier Multicolor kan een professioneel kleuradvies gegeven worden.

De voordelen van PCI Durapox® Premium Multicolor

  • Elke voegkleur is mogelijk – geheel naar uw eigen smaak
  • Eenvoudige verwerking zonder krachtsinspanning
  • Eenvoudig te reinigen, bestand tegen zure reinigingsmiddelen

Bezoek onze stand (ST43) op Stone & Tile voor meer informatie over PCI, de voegmiddelen en de kleurenscanner PCI Colorcatch Nano.

Of kijk op www.pci-multicolor.nl