PCI lanceert nieuw voegmiddel in elke kleur

PCI introduceert PCI Durapox Premium Multicolor, een voegmiddel dat deze tegellijmproducent in elke gewenste tint kan inkleuren. Dit biedt perspectieven voor creativiteit zonder grenzen, met keuze uit honderden kleuren en kleurcombinaties. Om het effect te verhogen kan de nieuwe siliconenkit PCI Silcofug Multicolor in precies dezelfde kleur worden geleverd.

Uniek is ook de digitale kleurenscanner met bijbehorende app, waarmee de kleur van een tegel of een gekleurd detail in een tegel precies wordt bepaald. De scanner toont daarna een serie kleurvoorstellen voor de voegen. Aanvullend biedt PCI nog glanzende metallic chips om in te strooien.

Het epoxyvoegmiddel biedt de voordelen van epoxy: het is slijtvast, waterafstotend en chemisch resistent. Maar bij de verwerking komen de eigenschappen van een cementhoudend voegmiddel naar voren: PCI Durapox Premium Multicolor wordt eenvoudig, zonder krachtsinspanning aangebracht. Speciaal epoxygereedschap is niet nodig.

De tegelzetter profiteert niet alleen van de combinatie van epoxy- en cementgebaseerde voordelen. Het voegmiddel laat zich eenvoudig wassen. De bijbehorende washulp PCI Durapox Finish helpt op simpele wijze te vermijden dat een epoxysluier achterblijft. Dit middel is verkrijgbaar in een sproeiflesje van 500 ml om kleine tegeloppervlakken voor de laatste wasgang te bespuiten. Voor grote oppervlakken levert PCI poeder in een emmertje van 750 gram om aan het laatste waswater toe te voegen.

PCI Durapox Premium Multicolor is beschikbaar in emmertjes van 2 kg. Handig voor kleine oppervlakken of om meer kleuren in een ruimte te combineren. Siliconenkit PCI Silcofug Multicolor zit in kokers van 310 ml. Beide kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Zij zijn geschikt voor alle tegelwerk, in keuken, toilet, badkamer, zwembad of wellnessresort.

De metallic chips PCI Premium Glitter geven speciale effecten. Zij zijn verkrijgbaar in een fijne en grove versie en in de kleuren goud, zilver en koper.

De ingekleurde voegmiddelen zijn verkrijgbaar via premiumhandelaren die PCI als partners beschouwt. Zij beschikken over de kleurenscanner PCI Colorcatch Nano en een voegwaaier met 400 kleuren. Hun medewerkers zijn getraind in het geven van kleuradviezen met de scanner. En de handelaren hebben aanvullende PCI-producten op voorraad, zodat een compleet systeem met bijbehorende garantie kan worden geleverd.

PCI biedt hiermee een serie premiumvoegmiddelen waaruit afhankelijk van de situatie een keuze kan worden gemaakt: als goed standaardproduct PCI Nanofug (17 kleuren), bij hoge kwaliteitseisen PCI Nanofug Premium (28 kleuren) en als epoxy gewenst is PCI Durapox Premium (17 kleuren) en PCI Durapox Premium Multicolor (honderden kleuren).

Informatie: www.pci-afbouw.nl