Ontdek de toekomst via Stoneasy op Marmomacc 2016

Stoneasy.com, een online aankoopplatform opgericht in 2009 door de Belgische groothandel Beltrami, neemt dit jaar als exposant deel aan ‘s werelds grootste vakbeurs voor de natuursteensector. De 8x10m ruime stand gaat prat op een innovatief design waarbij een uitgebreid gamma aan producten gecombineerd wordt met de laatste versie van het steeds evoluerende online platform.

Bestaande en nieuwe klanten

Bram Callewier, zaakvoerder van Stoneasy, legt uit: “Nadat we jaren geïnvesteerd hebben in slimme software en een sterk sales team, zijn we op het punt gekomen waarop we klaar zijn om ons aan de wijdere wereld te tonen. We kijken er naar uit om onze bestaande klanten te ontmoeten maar evenzeer verduidelijken we graag aan potentiële klanten hoe we ook voor hen het leven makkelijker kunnen maken.”

Online aankopen

Stoneasy.com stelt professionelen in staat om volle containers natuursteen online aan te kopen. Zeg vaarwel tegen inconsistente kwaliteit en tijdrovende import procedures: dankzij Stoneasy kunt u als klant focussen op uw eigen verkoop en verder bouwen aan succes.

stoneasy2

Speler van formaat

Alhoewel het online platform in eerste instantie een lokaal experiment was, wordt het ondertussen ook zeer goed ontvangen en dagelijks gebruikt in andere Europese markten zoals Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Zwitserland en Polen. Op vandaag consulteren meer dan 100 klanten in gans Europa prijzen en openstaande bestellingen op Stoneasy.com. Met meer dan 900 leveringen gedurende het voorbije jaar, is Stoneasy in korte tijd gegroeid tot een speler van formaat in zijn sector.