Rubi Benelux zet 4 nieuwkomers in de kijker

RUBI Benelux voorziet de tegelplaatser van de beste materialen zodat u fier kunt zijn op het resultaat van uw werk. Deze vier nieuwigheden zet RUBI Benelux graag in de kijker. We zetten ze kort voor u op een rijtje.

Wil je meer informatie over de producten van Rubi Benelux? Neem dan contact op met Bert Uittenhove via bert@bitacademy.be

TZ tegelsnijder

De TZ tegelsnijder van RUBI is de meeste geavanceerde tegelsnijder op de markt. Met zijn uitzonderlijke breekkracht van 1500 kg, uniek gekogellagerd geleidesysteem met direct zicht op de snijlijn en brede bodemplaten voor betere ondersteuning van de tegel, is dit een must-have voor iedere professionele tegelzetter.

rubi tz tegelsnijder

De TZ tegelsnijder is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse eisen die gesteld worden aan het snijden en breken van grootformaat tegels en is verkrijgbaar in 85, 102, 130 en 155 cm snijlengte. Door het geheel nieuw ontwikkelde geleidehuis, de gelagerde geleiding – verwerkt in stabiele geleidestangen – en de unieke overbrenging resulteert dit in een gemeten breekkracht van 1500 kg op de tegel. Hierdoor kan de TZ tegels snijden en breken tot 21 mm dik.

Door het unieke ontwerp, is het breekmechanisme met één hand te bedienen. Hierdoor kan de vrije hand gebruikt worden om de tegel extra te ondersteunen. Handig bij het snijden van kleine stroken. De extra grote inklapbare zijsteunen geven perfecte ondersteuning aan grootformaat tegels.

Slim breker

De slimme oplossing voor grootformaat tegels en houtlook keramiek. Het breken van platen en grootformaat tegels van 3 tot 6 mm dikte gaat prima met een breektang, maar voor dikkere tegels heb je een krachtiger breeksysteem nodig.

tz tegelsnijder

De SLIM breker met een breekkracht van 1000 kg is speciaal ontwikkeld om samen te gebruiken met de vernieuwde Slim Cutter tegelsnijder (ref. 18911). De Slim Cutter snijdt nu nog beter door het extreme snijwieltje.

Deze breker is de uitkomst bij tegels van 6 tot 15 mm dikte. Ook ideaal voor diagonaal breken en het breken van smallere stroken vanaf 4 cm breed.

ECD Diamantzaagblad voor het zagen en schuren

Één zaagblad voor zagen én schuren? Het ECD diamantzaagblad is het bewijs. Dit blad is aan beide kanten voorzien van diamant. Hierdoor kan het blad naast zagen ook gebruikt worden voor het bewerken van tegels zoals zoeten en het maken van verstekken.

rubi diamantzaagblad

Ook is dit blad bij uitstek geschikt voor materialen met een hoog breukrisico, doordat het doorlopend galvanisch is om trillingen te verminderen. Aan uw veiligheid is ook gedacht: het blad heeft geen segmenten en is daardoor extra veilig.

Zero Dust geleider

8 uur lang continu stofvrij boren in keramische tegels en 6 uur in natuursteentegels. Wie kent het probleem van ronddwarrelend stof bij het droog boren? Het beperkt niet alleen de levensduur van je gereedschappen, maar het is vooral niet bevorderend voor je gezondheid.

rubi producten 0

RUBI biedt nu de oplossing in de vorm van de Zero Dust geleider; de boorgeleider waarmee je nauwkeurig én stofvrij kunt boren. Dit volledig uit rubber bestaande geleidingssysteem zuigt zich vacuüm op het werkstuk vast, zodat je uitstekend zicht op je werk hebt terwijl het stof moeiteloos in de stofzuiger verdwijnt.

Alle info op www.rubi.com