Nieuwe decortegel Rako uit serie ‘Concept’ schittert ganse dag door

Je hebt muurontwerpen die vervagen en discreet op de achtergrond blijven. De nieuwe decortegel uit de Rako-serie ‘Concept’ behoort in geen geval tot deze categorie.

Vijfhoekig reliëf

Vol vertrouwen en in stijl neemt de nieuwe decortegel van Rako de scène in. Met hun onregelmatig, vijfhoekige reliëf zuigen deze grootformaattegels, in puur wit en hoogglans, alle aandacht naar zich toe. De zéér uitgesproken structuren van het oppervlak creëren een fascinerend spel van licht en reflectie, wat  tijdens het verloop van de dag telkens voor nieuwe impressies zorgt.

Rako

Formaat 30×60 cm

De nieuwe gekalibreerde decortegels, waarmee de Tsjechische fabrikant zijn series ‘Concept’ en ‘Concept Plus’ vervolledigt, bestaan in formaat 30×60 cm. Zij kunnen uiteraard gecombineerd worden met andere in de massa gekleurde tegels, in de gewenste formaten of mozaïekjes, bijvoorbeeld in de populaire natuursteenlook.

Als een hoogkwalitatieve verrijking presenteert deze levendige decortegel uit de serie ‘Concept’ zichzelf binnen het Rako Object programma, dat een totaaloplossing biedt voor gesofisticeerde concepten in publieke en semi-openbare ruimtes.