Nieuwe cabines van Lux Elements als compleet bouwpakket

Sinds januari 2016 bestaat de productgroep MODUL van Lux Elements uit nieuwe, vast gedefinieerde cabines van hardschuim in acht varianten.

Alle modellen worden als bouwpakket geleverd, bestaande uit een afgedicht vloerelement met montageframe voor de afvoertechniek, wanden inclusief glazen deur, zitbank en dakelement. De ruimteconstructies MODUL-CAB bestaan als vierkante, vijfhoekige en rechthoekige uitvoering in verschillende afmetingen.

Meerdere toepassingen

MODUL-CAB kan voor verschillende toepassingsgebieden worden gebruikt. De cabines worden in de eerste plaats als stoombad gebruikt maar kunnen eenvoudig tot een stoomdouche worden uitgebreid. Bovendien zijn de modellen van MODUL-CAB ook geschikt als infraroodcabine of als koelruimte.

Keramische bekleding

De afsluitende vormgeving van het oppervlak gebeurt met keramische bedekkingen. Zo krijgt elke cabine een heel individuele toets en kan ze perfect aan de vormgeving van het omliggende bereik worden aangepast.

Grenzeloze vormgeving

Naast de vast gedefinieerde modellen kan Lux Elements dankzij flexibele productiemethodes individueel geplande ruimteconstructies tot stand brengen. Zelfs ronde vormen zijn mogelijk. Hierdoor kennen ook de ideeën voor de vormgeving van daken en zitbanken nauwelijks grenzen.

Meer info op www.luxelements.de