Neolith Nero Marquina valt weer internationaal in de prijzen

Na de prestigieuze Red Dot Award in april krijgt Neolith® Nero Marquina opnieuw erkenning van internationale designexperts. Het tijdloze monochrome decor, ontworpen en geproduceerd door TheSize, werd door het awardpanel van interzum geprezen om zijn uitzonderlijke gelijkenis met natuursteen en de bijzonder goede kwaliteitseigenschappen van deze 100% natuurlijk gesinterde steen.

Grensverleggend

Neolith2Neolith Nero Marquina is Gesinterd Steen geïnspireerd op Spaans marmer. Op een zuiver zwarte achtergrond zien we een lijnenspel van helderwitte aders – een resultaat dat bereikt kon worden door de innovatieve decoratietechniek Neolith® Digital Design (NDD). Het prijswinnende decor bewijst de technische expertise van TheSize, want het designteam moest een aparte exclusieve techniek ontwikkelen om dit sterke contrast en de opvallende fijne lijnen te realiseren.

Wit op zwart, dat is al lastig genoeg op papier, maar om deze perfecte witte aders op Gesinterd Steen goed te krijgen, daarvoor moesten we een geheel nieuwe technische weg inslaan en de grenzen van design verder verleggen.Carlos García, Hoofd Design van TheSize

Te bewonderen op Interzum in Keulen

Verkrijgbaar in afwerklaag Polished en Silk en in diktes 6 mm en 12 mm, is Neolith Nero Marquina ideaal voor vloeren, muren, aanrechtbladen, keuken- en badkamerbladen en meubilair. Bovendien kan Nero Marquina toegepast worden in open boek, om gespiegelde designs te creëren.

Neolith®
Samen met de introducties voor 2017 en andere prijswinnende producten zoals Full Body-decor Pierre Bleue wordt Neolith Nero Marquina geshowd op Interzum in Keulen, de internationale vakbeurs voor leveranciers aan de meubel- en interieur industrie, die dit jaar plaatsvindt van 16 tot en met 19 mei. Daarvoor moet u in Hal 10.2 op Staznd A030 zijn.