Neolith by TheSize: esthetisch, veelzijdig en onverslijtbaar

Neolith by TheSize behoort tot een nieuwe, revolutionaire productcategorie die is ontstaan in het laatste decennium, met de bedoeling een gepast, innovatief antwoord te kunnen bieden op de meest veeleisende wensen uit de architectuur en designwereld.

Weinig voegen

Zijn grote formaat helpt het aantal voegen in een oppervlak tot een minimum te herleiden, wat een ruimte niet enkel esthetische maar ook hygiënische voordelen biedt. Zijn lichtgewicht, dankzij een geringe dikte, maakt van Neolith een makkelijk te hanteren materiaal waardoor het transformeert tot een architectonische huid.
Dankzij een porositeit van bijna 0% kenmerkt Neolith, verkrijgbaar in meer dan 50 uitvoeringen en 4 verschillende afwerkingen, zich als een hygiënisch product dat bovendien vlekwerend, onderhoudsvriendelijk en zuurbestendig is.

Binnen én buiten

Neolith, met zijn compact gesinterd oppervlak in grootformaat en minimale dikte, biedt dankzij z’n buitengewone karakteristieken, de ideale oplossing voor onbegrensde interieur- en buitentoepassingen bij commerciële en residentiële projecten. Dit ultradunne keramisch materiaal kan dienen als werkblad, vloer- en wandbekleding, voor buitengevels én meubilair.