Natuursteen… eindeloze inspiratie!

Groene marmers blijven ‘booming’. Het is niet alleen de kleur van de natuur, maar ook van de vernieuwing. Maar ook met roze, rood of witte marmers kun je ontzettend veel kante uit. Een blik op de nieuwe blikvangers van Beltrami.

Gewaagde marmers: Verde Alpi en Rosso Levanto

Groen blijft booming. Het is niet alleen de kleur van de natuur, maar ook van de vernieuwing. Veelzijdig, levendig en toonaangevend, kortom een onmisbare tendens in de wooninrichting van nu.

1-Beltrami Inspireert - Verde Alpi

Met de prachtige gepolijste Italiaanse marmer Verde Alpi haal je een blikvanger van formaat in huis.

1-Beltrami Inspireert - Rosso levanto

Of wat dacht je van deze wijnrode Italiaanse schone? Deze gepolijste Rosso Levanto stelt het lef van de architect op de proef en schept warmte en diepte met haar bruinrode nuances.

Trendy roze: Breccia Rosso en Noce

Hilde Francq weet het al lang: roze is dé kleur van gisteren, vandaag en morgen. Roze schept zachtheid in tijden van crisis. Naast de mode wagen architecten die geen angst hebben van vernieuwing zich aan deze kleur voor interieur en meubilair.

2-Betrami Inspireert - Breccia Rosso

De Chinese gepolijste Breccia Rosso brengt aardekleurige partikels in diverse toonaarden samen en zorgt voor warme geborgenheid in huis.

2-Beltrami inspireert- Noce (4)

Eerder fan van poederzachte tinten? Bekijk dan eens deze ruwere, beige-roze Noce uit Turkije. Met zijn gezandstraalde afwerking vindt deze kalksteen zijn toepassing in tegels voor zowel binnen als buiten.

Grillig wit: Invisible Grey, Calcatta Atlantico en Paonazzo Calacatta

U vindt wit karakterloos? Think twice. De gewaagde grilligheid van de Braziliaanse kwartsiet Invisible Grey, de gepolijste Portugese marmer Calcatta Atlantico en de Italiaanse Paonazzo Calacatta met donkerblauwe adering blazen u zo omver. Op dit kleuren- en lijnenspel raakt u nooit uitgekeken!

Beltrami

Geïnspireerd door deze prachtige blikvangers voor binnenshuis? Ontdek ze samen met de andere nieuwigheden in buitentegels op www.beltrami.be