Een mooie inloopdouche vraagt een perfecte afwatering

Bij het plaatsen of renoveren van een badkamer blijft het installeren van inloopdouches populair. Waarom zou je dan geen mooie douchegoot integreren? Gedaan met de traditionele douchegoten of ouderwetse afvoerputjes.

ACO biedt vele mooie én functionele douchegoten, in verschillende maten en stijlen. Vervaardigd uit hoogwaardig inox, wat hygiënisch én onderhoudsvriendelijk is. We inspireren je met 3 producten die jouw badkamerrealisaties tot een hoger niveau tillen.

Breng luxe in de badkamer met Top Showerline+

De elektrolytisch gepolijste hoogglansafwerking van de Top Showerline+ is het neusje van de zalm. Met de roosters uit inox of de afdekking uit zwart glas breng je niet alleen luxe in de badkamer, maar teken je ook voor een eigentijds design. Bovendien is de Twist-variant een 2-in-1-afdekking. Betegel het frame of draai het om en kies voor een volle afdekking uit inox.

ACO

Deze douchegoot wordt steeds aangeboden met gekleefd waterdichtingsmembraan én is gecertificeerd waterdicht, wat de plaatsing vergemakkelijkt.

De verfijnde S-line gaat onzichtbaar op in het tegelpatroon

Wil je het mooie tegelpatroon van een inloopdouche zo min mogelijk onderbreken? Dan biedt de elegante S-line van ACO de oplossing om het water discreet af te voeren. Er zijn geen randen zichtbaar, de tegels bepalen de contouren van de douchegoot. De designs voor de afdekking sluiten perfect aan bij de esthetische uitwerking van de inloopdouche. Dankzij de lage inbouwhoogte is de S-line trouwens uitermate geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

ACO

Voor het plaatsen van de S-line douchegoot kan je terugvallen op de handige verankeringspootjes. Hiermee wordt de goot vastgeschroefd op de vloerplaat. De verankeringspootjes zijn in hoogte regelbaar en zorgen ervoor dat je de goot mooi horizontaal vloerpas kan uitlijnen.

Showerstep, voor een perfecte afwerking

Voor de bekleding van de zijkanten van de inloopdouche bracht ACO de Showerstep op de markt. Dit is een tegelprofiel uit inox met ingebouwde helling. De verschillende varianten kan je perfect afstemmen op de ACO-douchegoten. Zelfs indien er een zwarte douchegoot geplaatst wordt, kan je opteren voor een profiel uit zwarte inox.

ACO

Afhankelijk van de tegeldikte is de Showerstep beschikbaar in 3 hoogtes. Het profiel is verkrijgbaar in 2 lengtes, die je eenvoudig op maat kan brengen door te snijden aan de breedste zijde. De Showerstep is beschikbaar in een linker en een rechter versie.

Ontdek meer mogelijkheden voor de afwatering van de sanitaire ruimte op www.acodouche.be


ACOHeb je vragen of wil je meer informatie?

De specialisten bij ACO helpen je maar wat graag!

Neem contact op via info@aco.be of bel 052/38 17 70