In de kijker: de Marstood Stone van Ceramica Magica

 

Marstood staat voor Marble-Stone-Wood en brengt drie verschillende materialen samen in een complete collectie waarin ontwerpers en eindgebruikers hun gading vinden.

De Marstood reeks wordt geproduceerd met de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is in keramische tegels en is hierdoor uiterst sterk, resistent en blijvend. Waar natuursteen onderhevig is aan porositeit en slijtage, geeft dit materiaal geen krimp.

Stone 05 – Ceppo di Gré

De Marstood Stone reeks biedt keuze uit 5 varianten waarbij de nummer 05 getuigt van grote charme, karakter en elegantie. De korrels en kiezels worden erg gewaardeerd door architecten en maken de tegel zeer geschikt voor gebruik in een commerciële omgeving, waar ze binnen een residentiële setting net getuigen van karakter en persoonlijkheid. Diverse tinten van grijs werden vermengd waardoor ze perfect samen gaan met een modern en stedelijk vormgeving.

Maten en 3 afwerkingen

De Marstood Stone reeks van Ceramica Magica wordt in België verdeeld door Cedexsa en is beschikbaar in 3 afwerkingen:

  • Mat: dé finish bij uitstek en geschikt voor moderne toepassingen in commerciële en residentiële ruimten
  • Geborsteld: speelt met licht en diepte, geeft een geraffineerd en zacht resultaat waardoor het typische aspect van dit materiaal behouden blijft
  • Gekamd: deze afwerking heeft een grafisch karakter waardoor het uitermate geschikt is voor muurtoepassingen die het hedendaagse en creatieve aspect van een project dienen te versterken. Samen in de ‘Mix 10×60 cm’ wordt een extra persoonlijkheid tot leven gebracht

De beschikbare formaten zijn: 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 30×30 cm, 15x15cm, 10×60 cm, 5×5 cm (in mozaïekvellen van 30×30 cm) en plinten van 7×60 cm.

Te verkrijgen bij Cedexsa