Marshalls vernieuwt assortiment tijdens klantendagen

Marshalls nodigt u uit op zijn jaarlijkse klantenevenement op 18, 19 en 20 oktober 2018. Tijdens deze dagen heeft u de kans om het nieuwe assortiment voor 2019 te ontdekken. Tegelijkertijd zullen demonstraties gegeven worden van de plaatsing van bepaalde producten. Net als vorig jaar kan u ook een opleiding over natuursteen volgen, waar u meer inzicht krijgt in de oorsprong, ontginning en bewerking van deze gesteenten. Alle tuinarchitecten, aannemers en bouwhandelaren zijn welkom na inschrijving.

Marshalls biedt een totaaloplossing voor elk tuinproject. Het assortiment omvat niet enkel tegels en klinkers, maar alle benodigdheden voor de plaatsing van opritten, terrassen en tuinpaden. De missie van het tegelbedrijf is om de plaatsing van verharding te vereenvoudigen. Dit maakt het werk van de aannemer gemakkelijker en drukt de kosten voor de eindklant.

Het zelfnivellerende tegelkruis is een voorbeeld van een innovatief systeem dat de plaatsing van tegels vergemakkelijkt. Het bestaat uit een tegelkruis met schroef en bijhorende schroefdop. De tegelkruisjes worden op de lijmlaag en onder de tegels geplaatst. Vervolgens draait u de schroefdoppen op de tegelkruisjes totdat alle tegels tot op hetzelfde niveau zijn ingezakt. Verwijder de doppen wanneer de lijm droog is en breek de schroeven af met de voet.

4 nieuwe, duurzame natuurstenen

Het assortiment van Marshalls wordt uitgebreid met vier duurzame natuurstenen. Eterno en Glacier zijn twee soorten graniet, een hard gesteente. Vitalis is een sterk metamorf gesteente met kristallen. De tegels en klinkers zijn erg slijtvast en weersbestendig. Avant Garde is een Indische zandsteen. Bij deze grijze zandsteen komen minder roestkleurige vlekken voor dan bij de gekende grijze Kandla en de kleur is meer uniform. Het gekogelstraalde oppervlak en de gezaagde kanten bezorgen de tegels een strak uitzicht. Bij elke tegel hoort een bijpassende boordsteen.

Vorig jaar lanceerde Marshalls negen budgetvriendelijke keramische terrastegels. Dit jaar komen daar ook de binnentegels met hetzelfde uitzicht bij. Zo trekt u dezelfde stijl door van binnen naar buiten en lijkt het oppervlak veel ruimer. Daarnaast presenteert Marshalls keramische terrastegels met getrommelde kanten, beschikbaar in het formaat 20x20x2 cm of als project pack dat verschillende formaten bevat.

When and where?

Verder bewondert u tijdens deze bezoekdagen de gegoten betonklinkers in nieuwe kleuren, een nieuwe imitatie van leisteen klinkers in beton, Kandla stapstenen en nog veel meer.

Het evenement vindt plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 oktober van 14 tot 20 uur en op zaterdag 20 oktober van 10 tot 16 uur.

Voor het evenement vernieuwt Marshalls zijn toonzaal te Nieuwstraat 4a, 2840 Rumst. Inschrijven kan via marketingbe@marshalls.be.