Marshalls presenteert nieuwe producten op 19-20-21 oktober

Marshalls nodigt u uit op zijn jaarlijkse klantenevenement op 19, 20 en 21 oktober 2017. Op deze dagen presenteert het tegelbedrijf zijn nieuwe assortiment voor 2018.

Tegelijkertijd zullen Marshallsmedewerkers korte opleidingen geven over replicastenen uit beton, natuursteenproducten en keramische terrastegels. Alle tuinarchitecten, aannemers en bouwhandelaren zijn welkom na inschrijving (zie onderaan).

Nieuw: kasseien in natuursteen imitatie

Het assortiment van Marshalls wordt uitgebreid met vier nieuwe gepatenteerde replicastenen. Deze stenen uit gegoten beton lenen zich tot een perfecte imitatie van natuursteen.

De voordelen?

  • Ze combineren het uitzicht van natuurlijke materialen met het legcomfort van een betonklinker;
  • U hoeft ze niet in te kloppen: dankzij de maatvaste bredere basis legt u ze eenvoudig tegen elkaar;
  • Zo ontstaat er automatisch een gelijkmatige voeg;
  • Ze zijn dus veel sneller te plaatsen dan de klassieke natuursteen kasseien;

Ontdek het ruime aanbod

De reeks replicastenen bestaat nu al uit vier types replicastenen met gepatenteerde basis. De ‘Courtstones’ imiteren de klassieke kasseien. De ‘Plazza’ is een betaalbaar alternatief voor de natuursteen Kandla. Daarnaast biedt Marshalls een imitatie van een granietkassei en een tegel met getrommelde kanten. Op het evenement bewondert u drie nieuwe moderne natuursteenimitaties en een imitatie van kleiklinkers.

marshalls klantenevenement

Daarnaast presenteert Marshalls negen nieuwe keramische tegels in verschillende kleuren. De nieuwigheden bevatten imitaties van zowel natuursteen, beton als houtplanken. Het natuursteenassortiment wordt verrijkt met nieuwe afwerkingen, formaten, warme kleuren en maatwerk. Bovendien stelt Marshalls een Vietnamees graniet voor, die beschikbaar is in verschillende kleuren.

Praktisch: gratis inschrijven

Het evenement vindt plaats:

  • Donderdag & vrijdag 19 & 20 oktober van 14 tot 20 uur; en
  • Zaterdag 21 oktober van 10 tot 16 uur

Voor het evenement vernieuwde Marshalls zijn toonzaal te Nieuwstraat 4a, 2840 Rumst. Tijdens de opleidingen krijgt u meer inzicht in de productie van tegels en klinkers, en in de specifieke eigenschappen van de materialen en van het Marshalls-assortiment in het bijzonder.