Marshalls toont exclusieve keramische terrastegel op Batibouw

Batibouw pakt dit jaar uit met een vernieuwde editie van de Garden Room. Nieuw dit jaar is dat de tuin zich bevindt in één grote tent. Tuinarchitecten en aannemers verwerken alles tot een groot project: terrastegels, klinkers, beplanting, veranda’s, zwembaden, enzovoort. Zo creëren ze een echt tuingevoel en verdwijnt het showroomgehalte.

De voorbije twee jaar bestond de Garden Room uit vier kleine tenten. Hierdoor was de tuin grotendeels in open lucht. De nieuwe Garden Room is vanaf dit jaar volledig overdekt door een grote tent die aansluit aan de ingang van paleis 1. In paleis 1 staan de standen van tuinproducten.

Het thema van dit jaar zijn de vier seizoenen. De Garden Room is de ideale ontmoetingsplaats tussen tuinarchitecten, aannemers en bezoekers.

Marshalls presenteert exclusieve keramische terrastegel

Marshalls presenteert tijdens Batibouw in de Garden Room een exclusieve tegel: een nieuwe keramische tegel met onregelmatige kanten. Door de verouderde kanten en de veelzijdige gedetailleerde prints lijken de tegels net echte natuursteen.

keramische terrastegel marshalls

Ze zijn beschikbaar in twee kleuren: beige of donkergrijs. Het formaat 80x40x2 cm is uitzonderlijk voor keramische buitentegels. Het formaat en de onregelmatige kanten maken ze geschikt voor verschillende toepassingen: als terrastegels of als stapstenen in grind of in gras.

In de Garden Room kan je ze bewonderen in het gras. Daarnaast vind je nog talloze nieuwe modellen van Marshalls in paleis 1, op stand 1309.