JACKOBOARD: maximale waterdichtheid voor de doucheruimte

Met allerlei technische oplossingen voor volledig waterdichte douches en een ruim assortiment bouwplaten, werpt JACKON Insulation zich op als de specialist voor duurzame inrichtingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

De complete collectie van JACKOBOARD® bestaat uit een kern van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS) met een gesloten celstructuur en dus volledig waterdicht en ijzersterk. Dit geëxtrudeerde polystyreen wordt gemaakt door JACKON Insulation. Het verzekert een duurzame waterdichting in vochtige ruimtes of ruimtes met veel spatwater zoals badkamers.

De waterafstotende douche-elementen JACKOBOARD® Aqua voor inloopdouches

Veel mensen dromen van een inloopdouche, want het is elegant, mooi en makkelijk toegankelijk. Maar het ontwerp en de waterdichtheid vragen bijzondere aandacht. Alle gebruikte elementen moeten waterafstotend zijn, want waterinfiltratie in de vloer of  tussen de voegen zorgen voor ernstige schade.

jackoboard-1

De extra vlakke douche-elementen JACKOBOARD® Aqua zijn de ideale oplossing voor een waterdichte douche en voor een perfecte verbinding tussen het afvoersysteem op de vloer en de bekleding. De verschillende onderdelen zijn op elkaar afgestemd, en garanderen een snelle montage van het douche-element. JACKOBOARD® Aqua is speciaal ontworpen voor inloopdouches en heeft  een hoge druksterkte (> 300 kPa). Dankzij het ingebouwde afschot van het douche-element wordt het water veilig en gecontroleerd afgevoerd: het water blijft binnen de waterdichte zone.

Een collectie uitstekende douche-elementen voor nieuwbouw of renovatieprojecten

Het assortiment JACKOBOARD® Aqua van JACKON Insulation biedt veel verschillende douche-elementen. Ze passen zich aan alle opstellingen aan en garanderen steeds een optimale waterdichtheid. JACKOBOARD® Aqua Line pro is bijvoorbeeld verenigbaar met alle types tegelvloeren van 6 tot 21 mm dikte, en JACKOBOARD® Aqua Flat kan geïntegreerd worden in houten vloeren.

Eigenschappen

De kern van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS) is waterdicht en wordt gemaakt door JACKON.

  • Ingebouwd afschot
  • Waterdichte afvoer vast ingebouwd
  • Direct betegelbaar

Meer informatie: www.jackon-insulation.be | www.jackon-insulation.nl