JACKOBOARD® Aqua Reno: direct betegelbaar, ideaal voor renovaties

JACKOBOARD® Aqua Reno van JACKON Insulation is een extra dun douche-bodem systeem met geïntegreerde afvoer, en kan in minder dan acht uur tijd worden geïnstalleerd. Dit element garandeert volledig waterdichte en duurzame realisaties met gepersonaliseerde afwerkingen.

Om te beantwoorden aan de steeds groeiende vraag naar inloopdouches, stelt JACKON Insulation een ‘alles-in-één’-concept voor, speciaal voor renovaties. Dit product kan in een recordtijd geïnstalleerd worden, volledig volgens de regels van de kunst.

Dankzij de wel zeer geringe hoogte van 65 mm, is deze oplossing uiterst geschikt voor dunnere vloeren, zoals die wel vaker in oude gebouwen aanwezig zijn.

De geïntegreerde afvoer levert de meeste tijdwinst op, doordat er geen uitvlakmortel nodig is. Daardoor is een nacht drogen ook niet langer noodzakelijk.

Het perfect waterafstotende JACKOBOARD® Aqua Reno bestaat uit geëxtrudeerd polystyreenhardschuim. Een op beide zijden aangebrachte, gemodificeerde mortellaag garandeert een perfecte stabiliteit en is direct betegelbaar.

Om het nog makkelijker te maken, wordt het concept aangeboden in de vorm van een kit bestaande uit het douche-element – uiteraard in twee delen – met daarbij alle nodige montage-elementen (lijm, afdichtband, …) voor een gegarandeerd succesvolle plaatsing.

Het JACKOBOARD® Aqua Reno douche-element:

  • biedt een afvoersnelheid van 0,5 l./s
  • is geschikt voor PBM
  • is beschikbaar in drie afmetingen 900 x 900, 1400 x 900, 1800 x 900 mm
  • is direct betegelbaar

Het uitgebreide gamma JACKOBOARD®-douche-elementen biedt kwaliteitsvolle producten die aanpasbaar zijn aan alle montage-omstandigheden. Het inrichten van een moderne badkamer was nog nooit zo simpel, dankzij JACKOBOARD® Aqua!

Voor meer informatie: www.jackon-insulation.be
of bekijk het Youtube kanaal via deze link

JB_Aqua_Reno_2020_600x200_NL_v14