iSOX douchegoot by iDrain: laagste inbouwhoogte ter wereld

iSOX komt opnieuw met een zeer kwalitatief nieuw product op de markt: de iSOX douchegoot by iDrain. Deze douchegoot is op verschillende vlakken de referentie voor zowel nieuwbouw als renovatie. Samen met de iSOX afdichtingsdoek, verkrijgbaar op rollen van 10m en 30m, en de andere nodige toebehoren, biedt iSOX nu een compleet systeem om uw Italiaanse inloopdouche zorgeloos af te werken.

Laagste inbouwhoogte ter wereld

Enkele sterken punten opgelijst: laagste inbouwhoogte ter wereld: 54mm. Voorgelijmde iSOX afdichtingsdoek, waardoor er een gegarandeerde waterdichting van minstens 25 jaar gegarandeerd wordt. Deze douchegoot is de eerste goot op de markt met CE verouderingscertificaten op deze verlijming.  Als extra zekerheid wordt nog een dubbele afwateringslaag voorzien. De binnenkant van de goot uit diepgetrokken hoogwaardig roestvrij staal (RVS 316).

Douchejuweel

iSOX biedt daarboven de keuze uit 2 verschillende roosters: een vol rooster, die omgedraaid ook betegeld kan worden, alsook een Level 3 rooster, de oplossing vanaf 3mm voor alle gietvloeren, dunformaattegels, sierpleisters en dergelijke. Deze iSOX goot is een hoogtechnologisch en onderhoudsvriendelijk douchejuweel dat voor en door vakmensen ontworpen is.