Individueel ontspannen met Lux Elements

In het productprogramma van 2016 breidt Lux Elements de productgroep RELAX voor individuele ontspanning uit met een reeks producten van waterbestendig dragend hardschuimmateriaal. Daartoe behoren massagetafels en voetbaden voor de wellness, maar ook zitbanken, drempels en hellingen voor de douchezone.

Relaxen

Naast de beproefde rustbanken RELAX-RL en bouwpakketten voor badkuipen RELAX-BW vervolledigen voortaan twee nieuwe massagetafels RELAX-MT en een nieuw voetbad met zitbank RELAX-FB het wellnessbereik. Alle producten kunnen door de afsluitende vormgeving van het oppervlak met keramische bedekkingen individueel worden vormgegeven. Indien andere groottes of ontwerpen gewenst zouden zijn, kunnen deze als speciale productie op maat onder RELAX-PLUS worden geproduceerd.

Nieuwigheden voor de douchezone

Sinds steeds meer badkuipen worden vervangen door met de vloer gelijkgewerkte douches, is er in de moderne, ruime douchezones ook plaats voor een zitbank of planchet. Met de nieuwe zitbanken en de zwevende zitplaatsen RELAX-BA biedt Lux Elements voorgefabriceerde modellen voor snelle montage in verschillende uitvoeringen aan.

Drempels en hellingen

Als toebehoren voor verhoogde douches die door bouwkundige omstandigheden op een trede moeten worden geplaatst, zijn voortaan de nieuwe drempels RELAX-CU in twee lengtes verkrijgbaar. Deze zorgen ervoor dat er geen water uit de douche in de ruimte kan stromen.

Verder wordt het productprogramma aangevuld met nieuwe hellingen RELAX-RP in twee hellingsvarianten, waarmee men een barrièrevrije overgang van de badkamervloer naar een verhoogde douchevloer kan creëren.

Meer info en voorbeelden voor speciale producties op maat vindt u op de website van Lux Elements.