Inalco voegt dimensie toe aan keramische natuursteenimitatie

Jasper, zo heet de nieuwste serie van het Spaanse topmerk Inalco. Door gebruik te maken van de innovatieve full digital technologie, krijg je een materiaal met heel veel diepgang dat een zeer mooie, waarheidsgetrouwe afwerking en extreem realistische tekening laat zien. Als kers op de taart is Inalco erin geslaagd nog een extra dimensie toe te voegen aan de keramische natuursteenimitaties die al jaren een sterke opmars kennen.

Realistische tekeningen

Voortaan is het mogelijk om deze in de massa gekleurde keramische tegel te versnijden zoals een echte natuursteen: zelfs na het slijpen en polijsten blijven de nagemaakte aders en fossielen goed zichtbaar. Het is haast niet te geloven, maar de realistische tekeningen die deze natuursteenimitatie zoveel rijkdom geven, manifesteren zich in de volledige dikte van de tegel, van bodem tot aan de toplaag. Het is de allereerste keer dat dit gebeurt in de keramische industrie!

Inalco3

Drie neutrale kleuren

De serie ‘Jasper’ bestaat in drie kleuren: wit, grijs en moka. Deze vrij neutrale tinten, gekoppeld aan een zachte, gestructureerde afwerking enerzijds en aan de rijkheid van het materiaal anderzijds, bezorgen ons de sensatie van de wilde natuur en haar massieve rotsen.

Inalco biedt Jura aan in verschillende formaten en diktes:

  • 6,5mm dik: 150 x 150 cm – 100 x 250 cm – 100 x 100 cm – 50 x 100 cm
  • 10,5mm dik: 100 x 100 cm
  • iTOPKer 12mm dik: 150 x 320 cm

De agent voor België is Carimar uit Braine-l’Alleud. U kan hen telefonisch bereiken op het nummer 0032(0)2/389 01 90 of via mail: info@carimar.be

Inalco2