I-drain aio, all-in-one design drain

Een designoplossing zonder zorgen. De dag beginnen met een vertrouwd gevoel in een drempelloze doucheruimte die één en al harmonie uitstraalt? Wij gaan voor een wellnessbeleving in iedere badkamer! I-Drain staat voor een minimalistisch design en intelligent ontwerp. Van gegarandeerde waterdichtheid tot state-of-the-art afvoertechnologie.

Geen barrières, wél innovatieve oplossingen

I-Drain douchegoten zijn altijd perfect geïntegreerd in uw douchevloer. Met de I-Drain AIO beschikt u over een all-in-one douchegoot met een hoog designgehalte die perfect combineerbaar is met de trends in de hedendaagse badkamer. We hebben al onze jarenlange know-how gebundeld om voor u een douchegoot te ontwikkelen die voor elke mogelijke situatie een oplossing biedt. De AIO, met een afvoercapaciteit van 31 l/min en een lage inbouwhoogte van 58 mm, installeert u ook nog eens uitermate makkelijk.

Bestaat uit slechts 4 onderdelen

De eigen ontwikkelde sifon kan 360° draaien en biedt u zo een aansluiting in elke richting. Bijkomend heeft de AIO zowel een horizontale als verticale aansluitmogelijkheid. De douchegoot kan indien gewenst als muurmodel of vrij in de vloer geplaatst worden. De unieke verlijming van de waterdichtingsdoek van I-Drain is hierbij ook inbegrepen. U bent hierdoor verzekerd van 25 jaar waterdichtheidsgarantie!

“Een vrijwel onzichtbare, minimalistische designoplossing”

De I-Drain AIO kan u verkrijgen in twee vaste lengtes: de Small van 950 mm of de Large die 1150 mm lang is. Is uw douchegoot toch net iets te lang of te kort? Beide afmetingen hebben een rooster, van amper 33 mm breed, dat eenvoudig in te korten is. Droomt u van een grote inloopdouche? Dan kan u het rooster zelfs verlengen met de optionele verlengstukken. Resultaat? Met elke afmeting kan u een wall-to-wall effect bekomen. Zo creëert u een vrijwel onzichtbare, minimalistische designoplossing voor de waterafvoer van uw doucheruimte.