Hoog in de wolken met Beltrami

Met de Up-site toren in hartje Brussel, slaagde projectontwikkelaar Atenor Group erin de hoogste woontoren van het land te creëren. Bewust werd gekozen voor de integratie van natuursteen binnen dit uitzonderlijk project.

Het indrukwekkend gebouw aan de Kanaalwijk is opgebouwd rond 3 afzonderlijke entiteiten, waarbij de 140 meter hoge toren met emblematisch architecturaal ontwerp de absolute blikvanger is! Enkele belangrijke troeven waaronder het schitterende ‘skydeck’ terras op de 42 ste verdieping, het uniek wellnesscomplex met binnenzwembad, een mini-bioscoop en kinderspeelzaal trekken de aandacht van menig potentiële kopers!

Gerenommeerde architecten

Voor de uitvoering van dit groots project werd gekozen voor een bijzondere samenwerking tussen Atenor Group en enkele gerenommeerde stedenbouwkundige architecten als “Ateliers Lion Architectes-Urbanistes” (Parijs) en “A2RC Architects” (Brussel).

Natuursteenmaterialen

Bewust werd gekozen voor de integratie van natuursteen binnen dit uitzonderlijk project, afkomstig van Beltrami in Harelbeke. Absolute blikvanger is de Marmara White die schittert in de majestueuze lobbyruimte. Ook met de keuze van de Twilight natuursteen in combinatie met een lichtkleurige gevelbekleding, slaagde de ontwikkelaar erin de trend van Black en White ook in het exterieur verder te zetten.

(Tekst: Beltrami)