Group Nivelles breidt uit met nieuwbouw voor Solid Surface-productie

Group Nivelles NV, of kortweg GNI, is als producent en verdeler van badkamermeubels, douches, wastafels, wandpanelen en de gepatenteerde I-Drain sifons, na 25 jaar toe aan een nieuwbouw ter uitbreiding van de huidige Solid Surface productie.

Solid Surface is een hoogwaardig materiaal dat steeds tot in de kern gekleurd is en vervaardigd wordt via een volledig geoptimaliseerd productieproces.

Dit maakt elke doucheplaat, douchewand of wastafel in Solid Surface een unicum. Robuust, krasvast, maar toch een zeer zachte structuur die oneindige maatwerk- en ontwerpmogelijkheden biedt. De matte look garandeert een stijlvolle afwerking en laat toe om eenheid te creëren in de badkamer; van wastafel tot de doucheruimte en badafwerking.

Centrale coördinatie beter voor kwaliteitscontrole

Om aan de stijgende vraag naar Solid Surface te blijven voldoen, investeert GNI in een nieuwbouw ter uitbreiding van de huidige Solid Surface productie in haar vestiging in Gingelom. De bestaande Solid Surface productie zal volledig verhuizen naar de nieuwe hal. De extra ruimte die vrijkomt, wordt voorzien voor een volledig gemoderniseerde schrijnwerkerij. Deze is op dit moment nog in Sint-Truiden gevestigd, maar zal verhuizen naar Gingelom. Hierdoor zal het hele productieproces vanuit één centraal punt gecoördineerd worden, wat de kwaliteitscontrole van de productie ten goede komt.