Facebook-groep ‘TegelzettersAtelier’ onverhoopt succes!

Naar een voorbeeld van ‘le coin des carreleurs’ dat door Giamma Ponzo (beheerder) werd opgestart samen met zijn vriend Olivier Chartier (moderator) werd voor de tegelzetter-collega’s die de Franse taal minder goed beheersen het ‘TegelzettersAtelier’ gecreëerd: een Facebook groep waarin ervaring en kennis gedeeld wordt.

Wie hier alweer achter zit zal u niet direct verbazen: Peter Goegebeur en zijn Nederlandse vriend-tegelexpert Ton Borrenbergs.

Het opzet van de Facebook groep

“Deze groep van het ‘TegelzettersAtelier’ heeft als doel op vriendschappelijke wijze kennis en ervaringen te delen. Schadegevallen dienen zoveel mogelijk vermeden te worden, maar zijn niet altijd uit te sluiten. De evolutie van technieken, innovatieve systemen, en regelmatige (bij)scholing zullen ongetwijfeld bijdragen tot een technisch-esthetisch compromis! Eindverbruiker/klant content = tegelzetter tevreden = architect happy, vriendschapsband versterkt en toekomst verzekerd… Finesse primeert!”, aldus Goegebeur.

Nu kunnen ook de Belgische Nederlandstalige Tegelzetters en hun Hollandse collega’s hun creaties op deze reeds zeer populaire FB-pagina kwijt. Vanzelfsprekend zijn anderstalige tegelzetters er al evenzeer welkom om er hun vaktrots te laten zien!

‘Le coin des carreleurs’ telt reeds meer dan 800 leden, terwijl het ‘TegelzettersAtelier’ in slechts enkele weken tijd ook al meer dan 200 effectieve leden mocht verwelkomen. Prachtige realisaties worden er gepost en -gezonde- discussies worden er onder de collega’s gevoerd.

Snel even een kijkje gaan nemen de Facebookgroep Tegelzettersatelier, want de innovatieve stap naar beroepsfierheid is er finaal gezet.