Elektrische temperatuurregeling Schlüter-DITRA-HEAT-E

Met de elektrische temperatuurregeling Schlüter®-DITRA-HEAT-E kunnen vloer- en wandoppervlakken van keramiek of natuursteen doelgericht, snel en op een zuinige manier worden verwarmd.

Ook voor vochtige ruimtes

De veilige samengestelde ontkoppeling met DITRA-technologie en de certificering als samengestelde afdichting met een keuringsrapport van de algemene bouwinspectie maken het systeem ook in vochtige ruimten en op lastige ondergronden tot een ideale oplossing. Zo kan bijvoorbeeld een barrièrevrije douche comfortabel op temperatuur worden gebracht. Omdat de verwarmingskabels onmiddellijk onder de tegellaag in de ontkoppelingsmat worden gelegd, bereikt de milde stralingswarmte snel de oppervlakte en zorgt daar voor een aangename vloer- respectievelijk wandtemperatuur.

Energiebesparing

De elektrische temperatuurregeling is duurzaam, onderhoudsvrij en voordelig, zowel in aanschaf als wat installatie betreft. De nauwkeurige aansturing van het systeem door de moderne timer met aanraakscherm zorgt voor een energiebesparend gebruik op momenten dat er daadwerkelijk een warmtevraag is. Dankzij de lage bijkomende kosten is het systeem dus een aantrekkelijke oplossing om effectief en gericht warme feelgood-zones en ruimten te creëren.