Neolith®: elegante douchebakken van amper 18 mm dun

Teneinde architecten en ontwerpers een uitgebreid assortiment stylish en sterke douchebakken van hoge kwaliteit te kunnen bieden, is Neolith® een exclusief partnerschap aangegaan met Piattibelli, fabrikant van ultradunne douchebakken.

Ze zijn verkrijgbaar in negen populaire Neolith-kleuren, zoals Basalt Black, dat lijkt op stollingsgesteente, het minimalistische Nieve en het industriële Concrete. Verder zijn er nog 17 mooie patronen verkrijgbaar voor projecten.

Heel wat voordelen aan de Piattibelli douchebakken

Als antwoord op de vraag in de markt naar complete badkamerinterieurs in één en dezelfde stijl, zijn de douchebakken verkrijgbaar in de afmetingen 200 x 100 cm tot 70 x 70 cm, waarbij naadloze installatie mogelijk is.

Piattibelli douchebakken zijn vermaard omdat ze bijzonder dun zijn. De douchebakken passen bij iedere stijl en iedere situatie. Ze zijn slechts 18 mm dik en daardoor ideaal voor renovaties, en tevens bijzonder licht van gewicht. Ze bestaan bovendien uit één stuk met vakkundig strak gesneden randen, wat een probleemloze installatie mogelijk maakt.

Dankzij Neolith’s antibacteriële en waterdichte eigenschappen is het een bijzonder goede keuze: ongevoelig voor vlekken, uv-straling, slijtage en schoonmaakmiddelen. En last but not least, dankzij de 100% antislip-finish is het oppervlak betrouwbaar en veilig.

Meer informatie over de Piattibelli douchebakken via www.neolith.com.