Dural richt verkoop voor Oostenrijk, Zwitserland en Benelux opnieuw in

Om zijn Europese betrokkenheid verder af te dwingen heeft de profielfabrikant Dural in meerdere landen nieuwe structuren in de verkooporganisatie aangebracht. Als onderdeel hiervan is Thomas Banholzer vorig jaar al aangetreden in de functie van verkoopleider voor Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Luxemburg.

De klantenondersteuning wordt in Nederland, België en Luxemburg verzorgd door Mohamed Belbaz en Arwin Schipper. De herstructurering heeft in het bijzonder tot doel om de Europese activiteiten op en uit te bouwen.

We zien hier een duidelijk potentieel en we zijn ervan overtuigd dat we met de personele reorganisatie een intensievere ondersteuning van de markten ter plaatse kunnen waarborgen.Michael Demeter, bedrijfsleider Dural

Over Dural

Sinds 1981 ontwikkelt en vervaardigt Dural profielen, systemen en oplossingen. Het bedrijf is in meer dan 70 landen en op alle vijf de continenten vertegenwoordigd. Met profielen voor tegels, natuursteen, parket, laminaat en design-vloerbedekkingen zorgt Dural voor perfecte overgangen, duurzame bescherming en een aantrekkelijke uitstraling van vloeren en wanden. Douchegoot-systemen en doucheboards ondersteunen de inrichting van gelijkvloerse douches. En voor het afdichtende, isolerende en/of ontkoppelde vloerontwerp binnen en buiten zijn er bij Dural geschikte mattensystemen verkrijgbaar.