Industriële look was nog nooit zo strak en compleet

Onze interieurs zijn vandaag bruter en industriëler, deels doordat oude industriële gebouwen worden omgevormd tot woningen. Cosentino speelt in op deze trend met Dekton Slim (ultradun met amper 4mm) en Dekton Grip+ (antislip): vanaf nu is het mogelijk om zowel kastdeuren, vloeren, wanden, meubels als werkbladen in één naadloos materiaal en kleur te kiezen.

Haarfijne mogelijkheden

Dekton Slim is een werkblad met dezelfde kwaliteiten als standaard Dekton (bestand tegen krassen, vlekken, temperatuursveranderingen, uv-straling en met een lage waterabsorptie) maar met een dikte van amper 4mm. Dankzij het dunne ontwerp en het lage gewicht (10 kg/m2) is Dekton Slim het perfecte materiaal voor het bekleden van meubilair, deuren en grote panelen.

Het is dus mogelijk om een keukenwerkblad in kleur Opera door te trekken naar een kastje, een tafel of zelfs een muur door deze te bekleden in dezelfde kleur. Een gedroomde oplossing voor wie houdt van uniformiteit in huis. Momenteel is de Slim-uitvoering verkrijgbaar in acht Dekton-kleuren. Dit aantal zal geleidelijk worden uitgebreid naar alle kleuren binnen de collectie.

Veilig design onder je voeten

De Grip+-technologie is een geavanceerde behandeling die Dekton oppervlakken slipvast maakt en op deze manier maximale veiligheid voor vloeren garandeert. Daarnaast blijft het materiaal egaal aanvoelen waardoor het nog steeds prettig aanvoelt om blootsvoets op te lopen.

Dekton Grip+ is revolutionair doordat het de oppervlaktestructuur moleculair verandert en zo een toplaag met een lichte textuur creëert. Het resultaat is een duurzaam en gemakkelijk te onderhouden ondergrond geschikt voor uitdagende antisliptoepassingen zoals douches, spa’s, zwembaden, hellingbanen en kleedruimtes.

Meer info: www.cosentino.com