Dekton by Cosentino: machtig mooi marmer in 2 nieuwe kleuren

Een marmerlook heeft nog steeds het onbetwistbare vermogen om elke ruimte in huis om te toveren tot een stijlvolle plek. Daarom brengt Cosentino, wereldleider in innovatieve oppervlakken, niet één maar wel twee nieuwe kleuren geïnspireerd op het felbegeerde Carrara-marmer.

Opera en Natura hebben unieke aders in een drukke en minder drukke variant en brengen zo voor iedere marmerfan wat wils. In september 2017 werden deze nieuwigheden op de markt gebracht voor de Natural en XGloss Natural collecties van Dekton. Ze bieden een reeks unieke designs waardoor de uitstekende technische eigenschappen van Dekton nog beter tot hun recht komen.

Opera: een aanvulling op de Natural Collectie

Opera is geïnspireerd op het elegante Italiaanse Carraramarmer. De Velvet Texture, een nieuwe soft-touch afwerking van Dekton, komt op dit prachtig reliëf nog meer tot z’n recht. Eenvoudige maar toch elegante lichtgrijze aders zorgen voor meer diepte en verfijning van het crèmekleurige oppervlak.

dekton opera

Natura: een aanvulling op de XGloss Natural Collectie

De typische stijl van marmer wordt nagebootst met zachtgrijze aders waarmee het klassieke witte oppervlak nog meer benadrukt wordt.

dekton natura

Natura komt in XGloss, de glanzende gepolijste afwerking van Dekton. Dankzij deze nanotechnologische behandeling en het mechanische polijstproces krijgt de kleur een kristalachtige glans en een opvallende natuurlijke weerspiegeling.

Meer informatie op de website van Dekton