‘Cosentino We’, een nieuwe internationale digitale community

Cosentino lanceert ‘Cosentino We’, een nieuwe internationale digitale community die de vele professionals verbindt die de Dekton®, Silestone® en Sensa by Cosentino® materialen kiezen en promoten. Deze lancering is onderdeel van de digitale transformatie waar het bedrijf de koploper van is.

Het project is gebaseerd op een nieuw digitaal ecosysteem dat het bestaande loyaliteitsprogramma van het bedrijf een stap verder brengt, waarmee de manieren van samenwerken en communiceren worden veranderd en de deur open wordt gezet voor andere professionals zoals architecten en ontwerpers.

‘Cosentino We’ biedt veel mogelijkheden voor steenverwerkers, keukenstudio’s, architecten en ontwerpers om hun onderneming te laten groeien, zoals toegang tot informatie, verbeterde manieren om de merken en de producten te ervaren dankzij nieuwe en handige digitale hulpmiddelen, een hechtere band met de eindklant, meer zichtbaarheid voor en kennis van hun projecten en meer communicatie tussen professionals van andere nationaliteiten, ook in verschillende talen.

www.cosentino.com