COREtec®: meerlagige harde vloeren met klikprofiel

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decors, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort.

COREtec® vloeren passen perfect in showrooms van automerken. Een recente toepassing vinden we in Frankfurt in de showroom van LENZ Autohaus (installatie van een COREtec® Megastone Vesuvius vloer). Naast de zeer snelle en gemakkelijke plaatsing is er het ruime aanbod aan mooie eigentijdse en trendy designs in het COREtec® gamma. Autobanden berokkenen bovendien geen schade aan de COREtec® vloeren.

Alle COREtec® vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op, zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kliksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

  • PRO CORE is extra beschermd tegen deuken en krassen.
  • SOUND CORE maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie.
  • Coretec STONE is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

www.coretecfloors.com